Webbyrå i Stockholm som är experter på WordPress

10 kvalitativa WordPress-plugins som används av smarta marknadsförare

10 kvalitativa WordPress-plugins som används av smarta marknadsförare

När marknadsförare vill utveckla en webbplats som är snabb, stabil och användarvänlig, vänder de sig ofta till WordPress. Det populära CMS har drivit otaliga webbplatser genom åren, med anpassningsbarhet i sitt kärnsyfte. Från början kan du välja bland många mallar för att passa ditt företags behov. Därefter kan du börja lägga till plugins för att uppgradera standardinstallationen. Plugins är en nödvändig del av att använda WordPress, men det oändliga valet kan hämma utvecklingen av en webbplats. Följande plugins är otroligt användbara, med en historia av stöd och nöjda användare.

Rank Math

Den initiala installationen av WordPress är inte fullt optimerad för SEO. Rank Math-plugin kan snabbt justera dina inställningar och föreslå de bästa alternativen för att ranka högt. Du kan ändra några av de mer detaljerade aspekterna av konfigurationen, eller låta pluginet kontrollera inställningarna. Dessutom konfigurerar Rank Math dina artiklar för att hjälpa till att ranka för specifika nyckelord.

TrustPulse

Socialt bevis spelar en avgörande roll för att göra försäljningar. TrustPulse spelar på denna faktor genom att visa användarbeteende på din webbplats. Om en kund gör ett köp, informerar pluginet besökare om att en transaktion just har ägt rum. Denna aktivitet kan hjälpa andra att känna sig säkra, vilket ökar sannolikheten att de också gör ett köp.

OptinMonster

E-postmarknadsföring är fortfarande en kraftfull metod för att nå din publik. OptinMonster hjälper till att öka antalet prenumeranter genom att tillhandahålla flera konverteringsvänliga formulär för att fånga in leads. Du kan rikta in dig på besökare baserat på de sidor de landar på, och använda analys för att förbättra konverteringsgraden.

WooCommerce

Om du vill använda WordPress för en e-handelsbutik behöver du ett plugin som förvandlar plattformen till en fungerande butik. WooCommerce är den bästa lösningen för att skapa en attraktiv och användarvänlig butik, med många användbara alternativ. Du kan enkelt skapa produktsidor designade för att konvertera, med många tillägg som utökar dina möjligheter.

Wordfence Security

En skadlig attack på din webbplats kan leda till många problem. Wordfence Security är ett plugin som ökar skyddet du får och förhindrar hackningsförsök. Pluginet syftar till att avvärja malware-försök, samtidigt som det skannar din webbplats för misstänkt aktivitet. Gratisversionen kan hålla din webbplats säker, medan premiumalternativet skannar och uppdaterar i realtid.

WP Smush

Långsamma laddningstider är bland de främsta klagomålen från webbplatsbesökare. Ett vanligt problem för reducerade hastigheter är brist på bildoptimering. Stora filer kan ta tid att ladda och skapa en trög upplevelse för användarna. WP Smush kan lösa detta problem genom att komprimera bilder till en hanterbar storlek. Bildfilens storlek minskas, men bildkvaliteten förblir densamma.

WP Rocket

Bildoptimering är inte den enda faktorn som kan sakta ner en webbplats. Därför är det viktigt att lägga till ett caching-plugin till din WordPress-installation. WP Rocket är lätt att använda men kan göra en stor skillnad för sidans hastighet. Pluginet kan cachea sidor och komprimera statiska filer, vilket minskar belastningen på servern.

MemberPress

Medlemswebbplatser erbjuder en möjlighet att generera återkommande inkomster samtidigt som de levererar innehåll över en längre tid. Att driva en medlemswebbplats utan specialprogramvara kan dock vara tidskrävande och svårt. MemberPress är ett plugin som förvandlar din WordPress-webbplats till en fungerande medlemsplattform, och begränsar innehållstillgång enligt dina behov. Du kan ta emot betalningar, skapa flera nivåer och kontrollera tillgången till alla typer av innehåll.

LearnDash

Medan bloggande är ett utmärkt sätt att leverera innehåll, kan du föredra att strukturera information som lektioner. LearnDash används av universitet och stora organisationer för att tillhandahålla alla slags information till användare. Du kan strukturera kurser i olika stilar, som att gradvis droppa innehåll eller lägga till nya lektioner efter att vissa villkor har uppfyllts.

Monarch

Sociala medier har blivit en värdefull marknadsföringskanal för webbplatser. Rätt innehåll kan delas på de stora sociala sidorna, vilket leder till fler visningar och en ny publik. Monarch-pluginet hjälper till med denna marknadsföring genom att lägga till sociala knappar på strategiska platser runt din webbplats. Medan sociala delningsknappar är vanliga, låter Monarch dig anpassa design, stil och placering mycket mer än de flesta alternativ.

Arkiv

Sökord