WordPress

Om du går i tankarna på att välja CMS i ditt webbprojekt så är WordPress mer än rätt. WordPress är stabilt, intrångssäkert, användarvänligt och framtidssäkert.

Det största CMS

Med en marknadsandel på mer än 59 % av alla publiceringsverktyg och CMS finns WordPress nu på mer än 29 % av världens flest besökta hemsidor. Källa: https://w3techs.com

Lägre kostnader

Om du väljer WordPress i ditt webbprojekt får du ut mer för varje satsad krona. Med öppen källkod innebär det mer pengar till det som gynnar er verksamhet utan licenskostnader.

Ett CMS för alla olika typer av projekt

Hemsida

När du behöver en modern framtidssäker hemsida som ger nytta för din verksamhet på effektivaste sätt och till en låg kostnad så är det WordPress som gäller.

E-handel

Ett e-handelssystem som hjälper dig komma igång fort med försäljningen och du slipper dyra månadskostnader, vilket man troligen vill slippa vid en start av webbutik.

Blogg

WordPress var från början tänkt som ett blogg verktyg men har med tiden blivit ett fullfjädrat CMS, men det går fortfarande mycket bra att använda det till sitt bloggande.

Forum

WordPress har ett väldigt brett användningsområde och det går väldigt bra att använda det till ett forum där man enkelt installerar tillgängliga plugins för ändamålet.

Vår webbyrå kan WordPress

Vår vision är att bli den webbyrå i Skövde som kommer med de bästa hemsidorna i WordPress till regionen oavsett storlek på projekt.

Kolla med oss så hjälper vi dig