Webbutveckling

Våra webbplatser är säkra, användarvänliga och är byggda med WordPress som CMS. Vi använder inte färdiga teman, vi arbetar med vårt egenutvecklade tema som vi skräddarsyr för varje projekt.

Efter flera år i branschen och många roliga projekt har vi tagit fram ett sätt att arbeta i WordPress som vi vet fungerar och gör det roligare för dig som kund att hålla hemsidan uppdaterad. En framtidssäkrad webbplats som är lätt att vidareutveckla.

Responsiv design

Vi anpassar ofta projekt mot rätt enhet för användaren. Med mobilen som utgångspunkt tar vi stegen vidare mot en fullfjädrad webbplats. Hur ska man presentera allt en webbplats erbjuder i mobilen? Detta är ett yrkeskunnande.

Många besökare och attacker

Vi vet vad som krävs vid lansering av webbplatser med mycket besökare och hög risk för attacker. Vi har erfarenheten som behövs för detta.

E-handel

Vår erfarenhet av e-handelsprojekt är lång och vi arbetar ofta med WooCommerce lösningar vilket ger en snabb och responsiv e-handelslösning där man snabbt kommer igång med försäljningen av produkter.

Sökmotoroptimering

Vi älskar WordPress och det gör även Google. WordPress har redan från början bra sökmotorvänliga URL:er och tydlig länkstruktur. Flera av våra kunder som använt något annat CMS och bytt till WordPress har fått bättre placeringar. Man kan även ytterligare förbättra sin webbplats själv med ett plugin som vi själva använder Yoast SEO till WordPress.