Förvaltning och support av WordPress

Vi förvaltar och supportar WordPress-webbplatser. Med vår tjänst får du som kund en trygg och säker miljö för din webbplats där hög säkerhet, snabbhet och webbplatsens upptid är prioriterade.

Förvaltning

Till en överenskommen kostnad kan vi uppdatera din webbplats så att den hålls säker och modern. Vi utför även supportuppdrag vid fel på webbplatser eller text & bild innehålls redigering.

Safety first

Med tiden har vi kommit fram till bra metoder för säkra arbetssätt där vi vet vad som krävs med säker kod, vilka plugins vi väljer och hur vi driftar webbplatser.

Drift

Vår drift sker med dagliga backuper och Google Cloud servrar som ger en supersnabb webbplats åt dig som kund. Alla våra metoder är helt anpassade för WordPress och WooCommerce.

Support

Med vår support vet våra kunder att vi finns tillgängliga där för dem oavsett vad det gäller, om det bara rör sig om en fundering eller något fel som inträffat så finns vi tillgängliga.

WordPress uppdatering

WordPress släpper nya uppdateringar ganska frekvent eftersom utvecklingen sker hela tiden. Vi har koll när detta sker och du kan ta det lugnt som kund då vi fixar detta åt dig, utan att du ens märker det.