WooCommerce

WooCommerce som E-handel tillsammans med WordPress

WooCommerce använder sig av kraften från WordPress och riktar sig till både nystartade e-handlare och mer etablerade där man både kan sälja prenumerationer och gräsklippare.

Konvertering som utgångspunkt

En snygg design lockar fler kunder. WooCommerce är redan från början optimerat för snabbhet och smidiga processer hela vägen på både surfplatta och mobilen.

Integrationer

WooCommerce har en genomtänkt strategi och en tanke på smidighet för användaren, vilket vi gillar. Det går att integrera WooCommerce med flera stora affärssystem, vilket gör att du kan komma igång snabbt med din försäljning redan från start.

Betal- och fraktlösningar

Med mängder av olika tillägg för frakt- och betallösningar finns det oändliga möjligheter att anpassa just din webbutik med rätt processer.

Sökmotoroptimering och WooCommerce

Med WordPress och WooCommerce som utgångspunkt har ni en väldigt bra möjligheter med sökmotoroptimering. Med hjälp av Google Analytics kan man få exakt konverteringsgrad med e-handels rapporter.

Vår webbyrå kan WooCommerce

Vår vision är att bli den webbyrå i Skövde som kommer med de bästa e-handelslösningarna i WooCommerce till regionen oavsett storlek på projekt.

Kolla med oss så hjälper vi dig