Webbyrå i Stockholm som är experter på WordPress

OM BIGSHRIMP

Vi erbjuder internationell kunskap på ett lokalt anpassat sätt.

Vi startade BigShrimp för att ta vår internationella kunskap och koka ner den till en nivå som passar den lokala marknaden. Vi vill hjälpa ditt företag och varumärke att växa både online och offline. Vårt huvudkontor ligger i Stockholm men vi har också kontor i Sri Lanka och Shanghai. Tack vare våra tre kontor är vi tillgängliga dygnet runt med kundservice.

Gör som 100+ andra företagare

och anlita BigShrimp för att utveckla din online-närvaro och dra nytta av vår expertis.
100

%

nöjda kunder

5

X

ökad vinstmarginal

50

+

framgångsrika e-handelsbutiker

BIGSHRIMPS FILOSOFI

Mångfald är nyckeln till vårt unika arbetssätt.

Vi har en djup respekt för alla länder och kulturer. Vi tror att en mix av olika bakgrunder och erfarenheter skapar en solid grund för att utveckla unika möjligheter för varje företag och varumärke. Genom att kombinera vår internationella kunskap med lokal expertis strävar vi efter att hjälpa våra kunder att växa och lyckas på den globala marknaden. Vi värdesätter mångfald och innovation, och vi är dedikerade till att skapa hållbara och inkluderande lösningar som gynnar både våra kunder och samhället i stort.

Detta är grunden för vår företagskultur.

Våra Kärnvärden

Målfokusering

Vår vinnarkultur präglas av tydliga och utmanande mål som går bortom det bekväma. Våra medarbetare har en stark vilja att uppnå dessa mål och ställer höga krav på sig själva och varandra.

Positiv inställning

Vi har en positiv och konstruktiv inställning, där vi ser hinder som tillfälliga utmaningar och inte som permanenta misslyckanden. Vi lär oss av våra misstag och utvecklas genom våra erfarenheter.

Ansvar och disciplin

I vår vinnarkultur tar vi fullt ansvar för våra handlingar och resultat. Genom att upprätthålla hög disciplin i vårt arbete och hålla oss till höga standarder är vi beredda att göra vad som krävs för att nå framgång både på kort och lång sikt.

Kontinuerlig förbättring

Vår vinnarkultur kännetecknas av en konstant strävan efter förbättring och innovation. Vi nöjer oss aldrig med status quo utan letar alltid efter nya sätt att växa, utvecklas och bli ännu bättre.

Samarbete

En framgångsrik vinnarkultur bygger på stark laganda och effektivt samarbete. Medarbetare stöttar och hjälper varandra, arbetar mot gemensamma mål och erkänner att teamets prestationer är nyckeln till framgång. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla både informellt och formellt ledarskap hos alla medarbetare.

TJÄNSTER

Vi hjälper ditt företag och varumärke att lyfta.

Vi har utformat en mix av tjänster som hjälper ditt företag och varumärke att etablera en solid närvaro online. Med en informativ webbplats med eller utan e-handelsintegration, samt personligt anpassad grafik, innehåll och SEO-arbete för att hjälpa kunder att hitta dig på det enorma internet.

Webbutveckling

Från koncept till färdig lösning – vi hanterar varje steg i din webbplatsutveckling. Bygg en kraftfull online-närvaro med en anpassad, snabb och säker hemsida. Upptäck den digitala världens möjligheter med oss som din partner.

E-handel

För e-handelslösningar som inte behöver en helt specialbyggd backend är WooCommerce ett utmärkt val. Denna kraftfulla plattform för e-handel integreras smidigt med WordPress och gör det enkelt för dig att sälja produkter och tjänster online.

SEO

Vi kombinerar teknisk expertis med kreativ design och innehållsstrategi för att optimera din webbplats för både användare och sökmotorer. Genom noggrann analys och optimering, från sökordsforskning till hastighets- och mobilanpassning, maximerar vi effekten och avkastningen på dina SEO-insatser.

3D Renderingar

I flera år har vi skapat fotorealistiska 3D-renderingar av produkter och miljöer. Vi använder 3D Studio Max och AutoDesk Inventor för att leverera högkvalitativa visuella representationer. Hos oss finner ni expertis inom 3D-modellering, kreativ design och teknisk precision under ett och samma tak.

Vi är BIGSHRIMP

En mix av olika kompetenser

NYHETSBREV

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de mest intressanta uppdateringarna en gång i månaden.